$('#slide118').cycle({
    				fx:      'fade',
					timeout:  5000,
					speed:    2500,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});
		
 

Om oss

Affärsidé:

Veckholms Plåt och Entreprenad AB skall ansvara för och säkerställa skötsel och underhåll av privata och kommersiella fastighetsägares yttertak i Stockholms innerstad.

 

Vision:

Längre livslängd för fastigheter och allmänhet.

Det bästa valet!:

Vad är det som gör att man väljer ett visst plåtslageri framför ett annat?

Är det yrkeskunskaperna, samarbetsförmågan, servicegraden, eller pålitligheten?

För oss är svaret lika enkelt som självklart: Det är alltihop sammantaget!

Vi på Veckholms Plåt och Entreprenad AB har tagit fasta på att skapa ett team av kompetenta medarbetare som klarar de högt ställda förväntningarna som ställs på våra tjänster och vårt hantverk. Vi vet vad våra kunder förväntar sig och i linje med vår affärsidé presterar vi för att alltid leverera optimal kvalitet förenat med optimal service.

Vår ledstjärna är att alltid tillfredsställa kundens behov och krav. Våra ledord är;

Ansvar, engagemang och långsiktighet.

 

Vår historia:

Vi började år 1987, då hyrde vi in oss i en lada hos en bonde i Enköping. Efter några år flyttade vi till Essingen, Stockholm. Efter cirka ett år hade vi vuxit ur verkstaden och flyttade då till Surbrunnsgatan inne i Stockholm. Ungefär samtidigt utökade vi i Enköping och flyttade in i våra lokaler på Myrangatan där vi i dag har huvudkontoret. Årsskiftet 1996/97 flyttade vi in i våra nuvarande lokaler på Skarpnäcksvägen i Skarpnäck. 2003 totalförstördes lokalen i en brand, i återuppbyggnaden passade vi på att bygga ut vår verkstad. Nu har vi nästa bara uteslutande arbete i Stockholm med omnejd och i Enköping har vi vårt huvudkontor.